HTML

Steve Ballmer meg lett dobálva

Steve Ballmer Magyarországra látogatott. Éppen előadást tartott az egyik egyetemen, amikor egy néző tojásokkal dobálta meg. Erről az esetről szedtem csokorba néhány videót, írást, miegymást.

Címkék

Dobj tojást Steve Ballmer arcába

2008.05.28. 00:43 aNorek

steve ballmer
Íme egy remek kis flash játék, amelyben te is átélheted a tojásdobálás örömét. Ráadásul a Steve Ballmer figura olyan idegesítően ugrál, fintorog és kacarászik, hogy az ember olyan boldogan dobálja képen... Nem olyan kimérten és komótosan mint az úriember a Corvinuson.

Választani lehet, hogy a dobáló, vagy Ballmer helyében szeretnénk lenni, és persze toplista is van. Mondanom sem kell, hogy dobálóként az arctalálatért jár a legtöbb pont.

Jó szórakozást.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: játék tojás steve ballmer

A bejegyzés trackback címe:

https://steveballmer.blog.hu/api/trackback/id/tr48490979

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: zsír 2008.05.28. 01:38:12

Megint bemutatkoztunk Megdobálni Steve Ballmert tojással: gratulálok, ennyi jutott a híres magyar kreativitásból. A külföldi sajtó az MTV épületének felégetése után ismét beszámolhatott Magyarországról. A Nobel díjasok országáról nem annak kéne lennie a k…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása