HTML

Steve Ballmer meg lett dobálva

Steve Ballmer Magyarországra látogatott. Éppen előadást tartott az egyik egyetemen, amikor egy néző tojásokkal dobálta meg. Erről az esetről szedtem csokorba néhány videót, írást, miegymást.

Címkék

Néhány cikk az esetről

2008.05.28. 00:40 aNorek

Origo.hu
Megdobálták Budapesten Steve Ballmer Microsoft-vezért
Tojással dobálta meg egy fiatalember Steve Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját hétfőn Budapesten a Corvinus Egyetemen; a szoftveróriás vezetője a Te változtatod meg a világot című előadását tartotta éppen.

Index.hu
Tojással dobálták a Microsoft-vezért a Közgázon
Steve Ballmer, a Microsoft Corporation vezérigazgatóját tojással fogadta egy néző a Corvinus egyetemen tartott előadásán.

ITcafe.hu
Kinek az orcáján csorog le a Ballmer-tojás?
Steve Ballmerén biztosan nem. A tegnapi történet a bénasága miatt tanulságos.

Blikk.hu
Tojással dobálták meg a Microsoft vezérét a Közgázon
Tojással dobálta meg egy fiatalember Steven Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját hétfőn Budapesten a Corvinus Egyetemen. A szoftveróriás vezetője a Te változtatod meg a világot című előadását tartotta éppen.

PCworld.hu
Pesten tojással várták Ballmert
Egy elszánt fiatalember a magyar adófizetők pénzét követelte vissza.

Mfor.hu
Tojászáporral fogadták a Microsoft főnökét a Közgázon
Hétfőn Magyarországra érkezett Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója, akinek a Corvinus Egyetemen tartott előadását kínos közjáték zavarta meg. Egy, a céggel finoman szólva sem szimpatizáló fiatalember előbb szidalmazta a Microsoftot, majd annak vezetőjét tojással dobálta meg.

Szólj hozzá!

Címkék: hír cikkek tojás steve ballmer

A bejegyzés trackback címe:

https://steveballmer.blog.hu/api/trackback/id/tr18491081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása